Le faʻamaneta o vailaʻau faʻamama

E le o se tagata ese le vailaʻau, e tusa lava pe fufulu ipu poʻo fualaʻau ma fualaʻau, e le manaʻomia le vailaʻau. Ae e iai foʻi faʻamanuiaga e leʻi fuafuaina.
1, E mafai ona aveʻese lelei le puao i luga o le ipu malamalama ma le faʻata. Ina ua maeʻa taʻele, o le puao i luga o le faʻata i totonu o le faletaele ma le puao o le vai i luga o le tioata o le faʻamalama o le taʻavale i le aso timuga e le faʻasoesa tele. Ae maise lava, o le puao i luga o le faʻamalama tioata o le a i ai se mautinoa aʻafiaga i la tatou vaʻaiga vaʻaiga. A tatou le faʻalogo iai, e ono tupu ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ile taimi nei, e manaʻomia ni vailaʻau e alu ai vailaʻau. A uma ona faʻasusu le lapisi i le vai ma faʻasusu, sasaa ni vailaʻau i luga o le lapisi, ona faʻapipiʻi lea i luga o le ipu malamalama ma lapisi. Manatua e faʻapipiʻi luga o le faʻamalama, ina ia puipuia ai le puao i luga o le ipu malamalama.
2, O se fesoasoani lelei mo le faʻamamaina o le puipui i totonu o microwave oven
O le ogaumu uila e faʻaaoga mo se taimi umi, o le puipui i totonu o le a pipiʻi i ni mea uliuli ma samasama. Tuʻu sina vai i totonu o se tamai pesini, faʻaopopo ni nai mataua o le vailaʻau i le vai, ona faʻainuina lea i totonu o le microwave. A ufiufi le pito i totonu o le ogaumu a le microwave i ni tamaʻi mataua o le vai, ave i fafo le pesini, ona solo lea o le puipui i totonu i se ie mama, o nei mea uliuli ma samasama mea palapala e mafai ona faigofie ona fofo.
3, Faʻalautelega florescence
E mafai foi ona faʻaaoga le vailaʻau e faʻatupu ai fugalaʻau, mafai ai ona faʻalauteleina le ola o fugalaʻau, ina ia umi ona tatala fugalaʻau. Faʻapaʻu ni nai mataua o vailaʻau i le vai o loʻo toto ai fugalaʻau, ma o le taimi e teu ai fugalaʻau o le a umi atu.
4, mama mama suauu umukuka
O le umukuka, o le keramika, o le tile, o se taimi umi, o le a sili atu le mamafa o le suauʻu, o le vailaʻau o le vai e faʻamamaina i totonu o se pesini vai mafanafana, e mafai foi ona e faʻaopopoina i ai se paluga vineka, o le tapuni e faʻasusu i lalo, ogaumu, tile keramika solo saʻo, e lelei le aʻafiaga oh.
5, Aveʻese pisia mai suauʻu mai lavalava

Afai o pisia e pisipisia ile pisia o suauʻu ma sosi eseese pe a 'aʻai, naʻo le oloina o le vailaʻau fufulu i fualaʻu suauʻu, ona fufulu lea o lavalava ile vai mafanafana.
E naʻo le fagu Reebay e faʻamamaina fufuluga fufuluga fualaʻau, e mafai ona aumai ai ia oe nei mea ofoofogia, e tele ata e mafai ona faʻaaogaina i lou olaga, lau umukuka gaʻo, tioata taʻele, lou fola, lou faleuila, peʻa iai se palapala Nofoaga, e le mafai le leai o se faʻataulaitu faʻamaneta o multi-faʻamama mea fufulu


Taimi Post: Nov-21-2020